Ankkabarock: Orgelfreude - Urkuiloa

pe 10.9. klo 19.00 – 20.00
urkuri Pauliina Hyry

Korson kirkko

Barokkimusiikin festivaali Korson kirkossa

Urkukonsertti
(huom! muutos alkuperäiseen ohjelmaan Bach ja ystävät) 

 

Urkuri Pauliina Hyry konsertoi Korson kirkossa uuden urkulevynsä ohjelmalla. 

ORGELFREUDE (urkuiloa) -levy on urkuri Pauliina Hyryn oma korona-ajan hanke, joka syntyi korvaamaan pandemian vuoksi peruuntuneita konsertteja. Levy sisältää klassista urkumusiikkia säveltäjiltä J.S. Bach ja Mendelssohn. Orgelfreude on äänitetty historiallisessa Naantalin luostarikirkossa, jossa on Kangasalan urkurakentamon hienosointiset, barokkityyliset urut (1990).
 

"Ilo on elämän lähde. Elämä saa alkunsa ilosta, se kasvaa ilon voimasta ja pitää meidät elossa. Ilo on mittari, jolla haluan tarkistaa elämäni suuntaa. Se ei ole riippuvainen ulkoisista olosuhteista ja syntyy usein spontaanisti siellä ja silloin, kun siihen ei näyttäisi olevan syytä. Levyhankkeeni kautta minulla on ollut mahdollisuus ja ilo tukea kulttuuri- ja matkailualan pienyrittäjiä koronakriisissä. Olen voinut työllistää pienellä panoksella espoolaisen äänittäjän, espoolaissyntyisen valokuvaajan, taittajan, vantaalaisen painofirman sekä Naantalin hotelli- ja ravintolapalveluja harjoitusmatkojeni aikana. Siksi ilo on erityisen tärkeää juuri nyt, kun koko maailma on epävarmuuden tilassa koronapandemian vuoksi.

Iloa ja valoa, missä kuljetkin, Pauliina"


Käsiohjelma ovelta 20/10 euroa, vapaa pääsy. Levyjä myynnissä konsertin jälkeen ovella. 

Konsertit järjestetään koronaturvallisuus huomioiden. Päivitettyjen koronarajoitusten mukaan (6.9.21) kirkkoon voidaan ottaa enintään 150 kuulijaa. 

Tästä linkistä pääset festivaalin kotisivulle


Järjestäjä

Korson seurakunta