Kymppisynttärit

ti 17.8. kello 18.00
Pappilan juhlatila ja Kirkkoherran salonki, Pyhän Laurin kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kymppisynttärit

On taas aika juhlia kaikkia tänä vuonna kymmenen vuotta täyttäviä sankareita yhdessä. Juhlimme yhdessä Pyhän Laurin kirkolla 17.8 klo 18 alkaen.

 

Syntymäpäiväjuhlille on kutsuttu kaikki tänä vuonna kymmenen täyttävät juhlasankarit (vuonna 2011 syntyneet) yhdessä oman kumminsa kanssa. Ilmoita juhlasankari mukaan juhlimaan ensimmäistä kymppiä kanssamme. 

 

Ohjelmassa muun muassa musiikkia ja herkuttelua. Juhlavaatteet päälle ja nauttimaan juhlavuodesta. (Mikäli lapsen kummi ei pääse paikalle, voi hänen mukaansa tulla juhlimaan toinen lapselle tärkeä ihminen)

 

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)