Yli 40-vuotiaiden sinkkujen grilli-ilta Pappilan puistossa

pe 6.8. kello 18.00 - 19.30
Puiden katveessa Pyhän Laurin kirkko. Kuvan etualalla vaaleanpunaisia ruusuja kasvamassa kirkon pihapiirissä.
Pakaritupa – Bagarstugan Pappilan puisto, Pappilankuja 3 Vantaa ja Kirkkotie 45 Vantaa

Sinkkujen grilli-ilta yli 40v. sinkuille, tervetuloa mukaan uudet ja vanhat tutut! Ilmoittaudu mukaan ajoissa!

Sinkkujen grilli-ilta Pappilan puistossa perjantaina 6.8.2021 klo 18-19.30. Pakarituvan ja Pyhän Laurin kirkon pihapiirissä.


ILMOITTAUTUMINEN TEKSTIVIESTILLÄ MIRKA-PAPILLE: 040 630 7733 TIISTAIHIN 27.7. MENNESSÄ.

MUISTATHAN ILMOITA ERIKOISRUOKAVALIOSI/ALLERGIASI! 
30 OSALLISTUJAA MAHTUU MUKAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.


Pukeuduthan sään mukaan, olemme ulkona. Vain wc-tilat sisätiloissa. Tilaisuuteen muutokset ja peruutukset mahdollisia, seuraamme kokoontumisrajoituksia ja käytämme kaikki tilaisuudessa maskeja ja noudatamme hyvää käsihygieniaa. Omat maskit mukaan ja omin kyydein paikalle. Pysäköintitilaa löytyy Pyhän Laurin kappelilta sekä Pyhän Laurin kirkon pihapiiristä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin aikuistyön pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen aikuistyön pappi ja vastaan muun muassa yli 40-vuotiaiden sinkkutoiminnasta. Seurakunnan sinkut löytyvät myös Facebookista nimellä Seurakunnan sinkut. Minulle saakin mieluusti esittää toiveita sinkkutoiminnan sisällöstä! 

Minut on vihitty papiksi vuonna 2010 ja olen työskennellyt Tikkurilassa vuodesta 2014. Pidän paljon työstäni ja kohtaan ihmisiä seurakuntatyössä vauvasta vaariin erilaisissa elämäntilanteissa. Työhöni kuuluvat erilaiset toimitukset, jumalanpalvelukset ja rippikouluissa mukana oleminen.