Juhannusjuhla (ilmoittautuminen täynnä!)

pe 25.6. kello 15.00 - 19.00
Kuvassa Pyhän Laurin kirkko

Vantaan seurakuntien perinteinen juhannusjuhla järjestetään juhannusaattona 25.6. Pyhän Laurin kirkon pappilan puistossa.

Huom! Ennakkoilmoittautuminen juhlaan on täynnä, eikä uusia ilmoittautumisia voida ottaa vastaan. Tulethan tapahtumaan vain jos olet ilmoittautunut.

Juhla järjestetään koronaturvallisuus huomioiden kahtena tilaisuutena klo 15 ja klo 17. Voimassaolevat koronarajoitukset vaikuttavat osallituvien ihmisten lukumäärään, varmista tapahtuman toteutuminen seurakuntien verkkosivuilta lähempänä ajankohtaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen puhelimitse Tikkurilan seurakuntaan 21.-24.6. klo 9-14 numeroihin  09 8306 231 ja 09 8306 717. Seurakunta ei järjestä tapahtumaan bussikuljetusta.

Ohjelmassa on kansanlaulukirkko, jossa kuullaan perinteisiä suomalaisia kansansävelmiä ja kesäistä harmonikkamusiikkia. Tarjolla on grillimakkaraa ja kahvia.

Juhannusjuhla 1 klo 15-16.45 : aloitetaan kahvilla klo 15, varsinainen ohjelma lavalla alkaa klo 15.30

Juhannusjuhla 2 klo 17-18.45 : aloitetaan kahvilla klo 17, varsinainen ohjelma lavalla alkaa klo 17.30

Juhannusjuhlan järjestävät Tikkurilan ja Korson seurakunnat. Jotta koronarajoitukset voidaan ottaa huomioon, saavuthan paikalle vasta kun juhla alkaa. Sateen sattuessa juhlitaan Pyhän Laurin kirkossa. Tapahtuma on maksuton.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Aikuistyön pastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Toimin Korson seurakunnassa aikuistyön pastorina. Työnkuvaani kuuluu tapahtumien ja toiminnan järjestäminen aina nuorista aikuisista eläkeikäisiin saakka. Minua kiinnostaa erityisesti uskonnollinen kokemus sekä sen uudenlaiset, muuntuvat muodot modernissa maailmassa. Myös kristillinen mystiikka ja taide ovat lähellä sydäntäni. Papin työssä pidän tärkeimpänä sitä, että saan omalla pienellä panoksellani olla tekemässä Jumalan läsnäoloa maailmassa ymmärrettävämmäksi ja näkyvämmäksi. 

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen toiminut Tikkurilassa papinvirassa vuodesta 2007, jota ennen Mikaelin ja Paavalin seurakunnissa Helsingissä.

Työalat ovat vaihtuneet vuosien myötä. Olen saanut tehdä töitä kaikenikäisten seurakuntalaisten kanssa. Syksystä 2017 alkaen toimin Tikkurilan lapsi- ja perhetyössä. Lapsiperheet ja lastenkulttuuri ovatkin lähellä sydäntäni, neljän lapsen äitinä ja lastenkirjan julkaisijana. Kirjani tuottoja käytetään Heikki Hurstin leipäjonotyön hyväksi. 

Teen osan papintyöstäni kehitysvammaisten parissa. Se on armoa ja iloa! Olen itse kehitysvammaisen nuorukaisen äiti ja vaihtoehtoiset ACC -kommunikointimenetelmät viittomineen ovat tuttuja. Toimin myös vammaisjärjestötyössä vapaa-ajallani. Haluan edistää yhdenvertaisuutta ja osallisuutta kaikessa. Luottamustehtäväni ovat Kirkon vammaisuuden ja saavutettavuuden neuvottelukunnassa täällä  sekä kotiseurakuntani Lauttasaaren seurakuntaneuvostossa.

Olen kiitollinen siitä, että saan jakaa kappaleen matkaa ihmisten elämää, iloja ja suruja. Vantaa on tullut tutuksi ja Pyhän Laurin kirkko rakkaaksi. Vapaa-ajalla luen, runoilen, bloggaan, nautin leffoista, koiralenkkeilen ja matkustan. Tai katselen metsään ja merelle, vedän henkeä.