Kehon ja mielen keväthuolto - hiljaisuuden retriitti kevään kohistessa

pe 30.4. kello 15.00 - su 2.5. kello 16.00
Tulppaanit ihanan keltaisissa väreissä
Luomaniemen kurssikeskus, Nastola

Ilmoittaudu tästä

Krookuksia? Leskenlehtiä? Kiihtyvää kevättä ja kaipausta hiljaisuuteen. Keho ja mieli vailla virkistäytymistä talven jäljiltä. Retriitti Luomaniemessä on sinua varten.

Kehon ja mielen keväthuolto on juuri sitä mitä otsikko lupaakin. Krookus työntää hennon nuppunsa lumipeitteen keskeltä. Elämä heräilee kesää kohti jo myös meissä. Retriitissä pysähdymme sen äärelle mitä syvimmillämme kaipaamme ja kuuntelemme kokonaisvaltaisesti kehomme viestejä Luomaniemen kauniissa miljöössä. 

Retriitin ohjaajina retriitinohjaaja, työnohjaaja ja pastori Tarja Korpela ja toinen vielä määrittelemätön ohjaaja. Täysihoito ja kuljetukset maksavat 160 e. Tule nauttimaan keväästä vähän kauemmas kotoa. 

Retriitin ollessa täynnä ilmoittautumiset jonoon retriitit.vantaa@evl.fi 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.