Tauon paikka kevään keskellä-Hellitä, hengitä ja havahdu. Opettajille ja varhaiskasvattajille suunnattu retriitti

pe 16.4. kello 16.00 - su 18.4. kello 16.00
Kuvassa kaunisniemen leirikeskus
Kaunisniemen leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Kaipaatko hetkeksi täydellistä hiljaisuutta luonnon keskellä ja valmiiksi katettua pöytää? Haluaisitko viettää viikonlopun hyvässä seurassa, mutta kuitenkin yksin, kehoasi ja mieltäsi hellien? Retriitti Kaunisniemessä opetusalan ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle on sinua varten.

Tämä on retriitti sinulle, jolla on kaipaus omaan aikaan ja hetken huolettomuuteen. Retriitin hiljaisuudessa voimme tulla pyhän tavoittamaksi silkalla olemassaolollamme ja pudottaa hartioiltamme vaatimusten taakat. Kaunisniemen ortodoksikappeli ikoneineen avaa ikkunoita taivaaseen ja pysäyttää sisimmän kiireen ja juoksun. Retriitissä hoidetaan myös kehoa hiljaisuuden joogan harjoittein, sekä mahdollistamalla omakustanteinen hieronta kaikille halukkaille. 

Retriittiin toivotetaan tervetulleiksi erityisesti varhaiskasvatuksen ja kasvatuksen ammattilaiset, lastentarhanopettajat, ala- ja yläkoulujen henkilöstö. Koronavuosi on koetellut jaksamistamme ja retriitti tarjoaa hyvän mahdollisuuden kerätä viikonlopun ajan voimia ja saada eväitä työhön ja vapaa-aikaan myös pidemmäksi aikaa. 

Retriitin ohjaavat retriitinohjaaja, työnohjaaja Tarja Korpela ja fysioteraupetti, oppilaitospappi Hanna Vuollo. HInta 160 sis. täysihoidon ja kuljetukset. Hierontavaraukset ilmoittautumisen yhteydessä. 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Oppilaitospappi
Seurakuntatyön erityispalvelut
Vernissakatu 4
01300 Vantaa