Pettua ja hiljaisuutta - retriitti miehille Sääksin leirikeskus Hyvinkää 19.-21.3.2021
Peruttu

pe 19.3. kello 16.00 - su 21.3. kello 16.00
Talvinen metsä, josta puiden takaa tulee valoa ikäänkuin siivilöityneenä.
Sääksin leirikeskus hyvinkää

Ilmoittautuminen on päättynyt

Mahdollisuus pysähtyä juttelemaan parhaan kaverini eli itseni kanssa? Luonnossa liikkumista ja hyvää ruokaa? Yksin ja ryhmässä? Hiljaa kokonaiset kaksi päivää erossa kännyköiden vaatimuksista? Kyllä. Miesten retriitti on juuri sinulle.

Jos puhe pyhästä tuntuu vieraalta, sen voi antaa puhutella hiljaisuudessa, keväisessä luonnossa, lumen ja jään tuoksussa, retriitin runsaassa ruokapöydässä, saunan lauteilla ja kappelin hämyssä. Ihan vaan miesten kesken. Retriitissä on selkeä päiväohjelma, jota rytmittävät ateriat, mietiskelyhetket, hartaudet ja luonnossa liikkuminen. Kaikkeen ei ole pakko osallistua, joskus on hyvä käpertyä itseensä tai vaikka lukea kirjaa. 

Retriitin ohjaavat kokeneet retriittiohjaajat Kari Koivula ja Tapio Koivu. Hinta 160 e sis. täysihoidon ja kuljetukset. 

 

 


Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, hankinnat, projektit, työsuojeluvaltuutettu
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Asematie 12
01300 Vantaa

Viestintä, retriitit, hankinnat ja työsuojeluasiat, tapahtumat, projektit

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Olen opintovapaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin voit olla yhteydessä minuun sähköpostilla.