Koululaisten hiihtoloman puuhapäivä Kontilla

to 25.2. kello 09.00
Myyrmäen kirkon kontti

Ilmoittaudu tästä

Koululaisten hiihtoloman puuhapäivä Kontilla

Tule mukaan hiihtoloman puuhapäiviin! 

 

Puuhapäiviä järjestetään Kivistön kirkolla 22.2. ja 23.2. 

Sekä  

Myyrmäen kirkon kontilla 24.2. ja 25.2. 

 

Puuhapäivien aikana askarrellaan, leikitään, pelataan ja päästään myös kokeilemaan ruuan valmistusta tarngialla. Mikäli sää sallii, ulkoilemme nauttien talven riemuista! Puuhapäivän aikana hiljennymme myös pieneen hartaushetkeen. 

Puuhapäivät maksavat 5/euroa/päivä. Maksu kattaa lounaan ja pienen välipalan. 

Puuhapäivien sisällöt ovat identtisiä Kivistössä ja Kontilla.   

Tästä voit ilmoittautua puuhapäivään Kontille 25.2. 


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.

seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa

Myös WhatsApp! Instagram: kivistonkirkko

Olen myyrmäkeläinen Kivistö-pappi ja pitkäaikainen "vantaankoskelainen". Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi kouluikäistä lasta ja Ransu-koira. Pidän retroilusta ja hauskasta liikunnasta, kuten metsälenkeistä, snorklauksesta ja pilateksesta. Minut löydät erityisesti Kivistön kirkolta, ja sieltä erityisesti maanantai-iltaisin, jolloin vietämme Kivistöiltaa erilaisten teemojen ja yhteisen syömisen parissa klo 18 alkaen ja klo 19 rennonletkeää uuden sukupolven ehtoollisjumalanpalvelusta KivistöMessua.

Toiveeni on Jeesuksen jalanjäljissä rakentaa kirkkoa, seurakuntaa ja yhteisöä, josta löytyisi paikka jokaiselle toimia ja vain olla - jossa voisi yhdessä juhlia ja jakaa elämän käännekohtia ja tähtihetkiä. Edelleen haluan olla osaltani rakentamassa kirkkoa, jossa voi saada monenlaista tukea myös niinä vaikeimpina hetkinä.  Jeesuksellekaan ei ollut mikään inhimillinen vierasta!