Ehtoollishartaus

ke 20.1. kello 12.00 - ke 20.1. kello 12.30
Pastori Miika Koistinen pitää ehtoollishartauden.
Hämeenkylän kirkko

Ehtoollishartauteen ilmoittaudutaan soittamalla kirkkoherranvirastoon tai sähköpostitse os. hameenkylan.seurakunta@evl.fi. Jos ehtoollishartauteen ilmoittautuuu yli kymmenen ihmistä, järjestetään toinen hartaus klo 12.45. Oman ajan saat ilmoittautumisen yhteydessä. Ehtoollishartauden toimittaa Miika Koistinen.

Korona-aikana päivähartaus on ainostaan kuunneltavissa suorana osoitteessahttp://www.hameenkylanseurakunta.fi
 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Rippikoulutyö

Olen vain nöyrä pastorin alku. Saan hoitaa rippikoulupastorin tehtävää Hämeenkylän ihanassa seurakunnassa. Alkujaan tulen tuolta luvatusta muasta, Savosta. Tarkoitukseni on tuoda lupsakkuutta tänne etelän vilskeen keskelle. Ja siitähän kristinuskossakin on kyse: ilosanomasta! Ilosanoma siitä, mitä Jumala on tehnyt puolestamme, ja kuinka paljon Hän rakastaa meitä ja kutsuu yhteyteensä.


Intohimojani ovat musiikki ja apologetiikka. Musisoida tykkään yksin ja yhdessä ja jos haluat mukaan bändiin soittamaan eri tapahtumiin, niin ole rohkeasti yhteydessä! Apologetiikka sen sijaan on kristinuskon puolustamista filosofisin, historiallisin ja tieteellisin argumentein. Mikään ei ole niin ihanaa kuin hyvä keskustelu maailmankatsomusten välillä.

Minulla on myös oma apologetiikkaa ja lupsakkaa totuuden etsintää käsittelevä blogi Kiviä kengässäLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä Youtube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Saa tykätä ja tilata!