Kaipauksemme etsii kasvojasi - hiljaisuuden retriitti kaamoksen keskellä 13.-15.11.2020

pe 13.11. kello 16.00 - su 15.11. kello 16.00
Kuvassa lumen huurruttama kasvi harmaata marraskuun taustaa vasten
Sääksin leirikeskus, Hyvinkää

Ilmoittaudu tästä

Marraskuussa keho ja mieli toivovat lepoa. Hiljaisuus virittelee viikonlopun aikana virkistäviin ajatuksiin, retriitti tarjoaa pientä liikettä myös keholle.

Retriittiä vietetään luonnonkauniin Sääksjärven rannalla n. 22 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Hiljaiset kappelihetket, kynttilöiden valo, metsäinen luonto, rauhalliset ateriat ja rantasaunan lempeät löylyt antavat mahdollisuuden pysähtymiseen ja virkistymiseen. Jokaisella osallistujalla on retriitissä oma huone. 

Retriitissä on myös oman kehon huomioivaa, lempeää keskittynyttä liikettä, joka on tutkitusti parasta aivojen hoitoa. Retriititin ohjaavat rovasti Tarja Korpela ja FT Helena Hallenberg. Retriitin hinta on 160 e sis. kuljetuksen, täysihoidon ja ohjelman. Ilm. linkin kautta 29.10. mennessä.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.