Pyhän yllättäminä hiljaisuudessa ja levossa - retriitti kehon ja mielen teemoin

pe 30.10. kello 16.00 - su 1.11. kello 16.00
Huurtuneet ja jäätyneet kukkaset metsän pintaa vasten.
Sääksen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuuden retriitti on erilainen tapa viettää viikonloppua. Hiljaisuuteen sitoutumalla löytää helposti itsestään uusia energiavaroja ja yhteyden pyhään.

Vietämme pyhäinpäivän retriittiä luonnonkauniin ja puhtaan Sääksjärven rannalla n. 22 kilometrin päässä Hyvinkäältä. Hiljaiset kappelihetket, pyhäinpäivän kynttilät ja metsäinen luonto, rauhalliset ateriat ja rantasaunan lempeät löylyt antavat mahdollisuuden pysähtyä ja virkistyä. Jokaisella osallistujalla on oma huone ja ruokailemme porrastetusti turvaväleistä huolehtien.

Retriitin ohjaavat pastori, fysioterapeutti Hanna Vuollo ja pastori Sami Suhonen. Erityispainotus on kehon ja mielen yhteiselolla, mukana on kehollisia harjoitteita. Retriitin yhteishinta 160 e sisältään täysihoidon ja kuljetuksen kohteeseen. 

 

 

 

 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.

Kasvatus- ja sairaalatyön sihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Viestintä, hallinto, talous- ja henkilöstöasiat, tapahtumat, projektit Opintovapaalla tiistaisin ja keskiviikkoisin 30.4.2020. Yhteydenotot tällöin sähköpostiin.

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Olen opintovapaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin voit olla yhteydessä minuun sähköpostilla.