Sytytä silmiini valo - hiljaisuuden retriitti Snoanin retriittikeskuksessa

pe 23.10. kello 16.00 - su 25.10. kello 16.00
Omena syksyistä harmaata taivasta vasten. Omena näyttää herkulliselta ja tekee mieli tarttua siihen.
Snoanin retriittikeskus Lappohjassa

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuuden retriitti lokakuussa, kun luonto tarjoaa väriloistonsa viimeisiä säikeitä ennen talven alkua. Snoanissa tarjolla on Suomen vanhimman retriittikeskuksen yksinkertaiset puitteet mukavan luonnon keskellä.

Suomen vanhin retriittitalo sijaitsee Lappohjan kunnassa Hangossa. Sitä ympäröi metsäinen pihapiiri, joka luo suojaisan mahdollisuuden ulkoilulle.  Lähistöllä on myös meren ranta, johon voi suunnata oman kävelyretken. Lokakuinen maisema houkuttelee etsimään lepoa ja mielen rauhaa.Hiljaiset rukoushetket, taize - laulut, valmiiksi katettu ruokapöytä ja talon  vieraanvarainen tunnelma  hoitavat retriittiläisen sisintä. Jokaisella retriittiläisellä on oma huone.

Retriitin ohjaavat pastori Tiina Palmu ja retriitinohjaaja Liisa Pietilä. Retriittiin on yhteiskuljetus Tikkurilasta ja Myyrmäestä. Varaa paikkasi ilmoittautumalla ao. linkin kautta 9.10 mennessä. Retriittin hinta on 160 euroa sis. kuljetuksen, täysihoidon ja ohjelman.

 

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.