Kaffitreffit

to 1.10. kello 11.00 - to 1.10. kello 12.00
Koskikeskus

Asutko yksin? Olisiko kiva juoda päiväkahvit porukalla? Tule Kaffitreffeille kanssamme!

Asutko yksin?  Olisiko kiva juoda päiväkahvit porukalla? Tule Kaffitreffeille kanssamme! Rentoa rupattelua ja kenties uusia tuttavuuksia.  

 

Voimme koronan turvaväliohjeistuksen takia ottaa paikalle 10 ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään ti 29.9. klo 12.00 diakoni Toomas Takala puh. 050 347 499 tai sähköpostilla diakonia.tikkurila@evl.fi.  
 Kaffitreffeille osallistuminen ei vaadi mitään muuta kuin koronaohjeiden muistamista. Paikalle voi tulla vain terveenä! Salissa turvavälit toteutuvat ja tarjoilemme kahvit ja  pienen purtavan pöytään. 
 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

diakoni
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tulin Tikkurilan seurakuntaan diakoniatyöntekijän sijaiseksi keväällä 2011. Vakivirassa olen ollut joulukuusta 2016 lähtien. Vastaan seurakuntamme maahanmuuttajatyöstä ja Yhteisvastuukeräyksestä. Muuten työhöni kuuluvat yhteiset diakonian tehtävät. Diakoniatyössä saan kulkea erilaisten ihmisten rinnalla näiden elämäntilanteissa. Jokainen työpaivä tuo jotain uutta tullessaan. Innostun helposti kaiken uuden kehittämisestä. Iloitsen työssäni ihmisten kohtaamisesta ja osaavista työkavereista.
 
Vapaa-ajan harrastuksista tärkein minulle on koirani Onnin kanssa lenkkeily.