Laurin ilta: Marika Rosenborg, Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius - Sinä selviät kyllä

ke 30.9. kello 18.00
Marika Rosenborg
Pyhän Laurin kirkko

Uusi keskustelusarja elämän säröistä ja toivon etsimisestä. Musiikillisessa Laurin illassa keskiviikkona 30.9. klo 18 on aiheena ero otsikolla "Sinä selviät kyllä". Parisuhdevalmentaja, eroasiantuntija Marika Rosenborg puhuu erosta tarjoten vahvistavia työkaluja sen käsittelemiseen. Musiikkivieraina Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius.

Laurin illat on uusi keskustelusarja elämän säröistä ja toivon etsimisestä. Oman alansa huippuasiantuntijat alustavat ja johdattavat keskusteluun. Mistä löytää toivon pisaroita, kun elämä osuu syvään päähän?

Musiikillisessa Laurin illassa keskiviikkona 30.9. klo 18 on aiheena ero otsikolla "Sinä selviät kyllä". Parisuhdevalmentaja, eroasiantuntija Marika Rosenborg puhuu erosta tarjoten vahvistavia työkaluja sen käsittelemiseen. Musiikkivieraina Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius.

Laurin illat järjestetään Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45) ja ne striimataan Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivulla.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin aikuistyön pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!