Miesten juttutupa

to 17.9. kello 11.00 - to 17.9. kello 13.00
Kuva miehistä pilkkiongella kuvastaa valtaosan miesten tarvetta vetäytyä aika ajoin turisemaan niitä näitä. Sama pätee varmasti myös naisten enemmistöön.
Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Miesten vapaamuotoinen kohtaamispaikka arjen keskellä.

Saat tulla tulla paikalle sellaisena kuin olet, omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Pääasia, että tulet. Juttelemme kaikista asioista taivaan ja maan päällä, joita mielessäsi kannat ja haluat muille jakaa.
​​​​​​​Vetäjän nimi on Kari Veikkolainen.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.