Yhteisen pöydän keittolounas

ke 16.9. kello 11.00 - ke 16.9. kello 12.00
Hämeenkylän kirkko

Yhteisen pöydän ruokailut jatkuvat keittolounailla ke 16.9. klo 11-12.30.

Hävikkiruoasta valmistetut Yhteisen pöydän
lounaat palaavat keittolounaina

Yhteisen pöydän keittolounas tarjoillaan Hämeenkylän kirkolla keskiviikkoisin alkaen 16.9. klo 11 alkaen. Ne toteutetaan osallistujien aakkosjärjestyksen mukaan muodostetuissa ryhmissä. 

Toteutus on seuraavanlainen:

Perhekerhon äidit (30) lapsineen ruokailevat pienessä seurakuntasalissa, jonne käynti pikkusalin päätyoven kautta.
Perhekerhossa infotaan asiasta. 

Muut asiakkaat lounastavat kolmessa ryhmässä sukunimen alkukirjaimen mukaan. Ryhmät alla. Ruokailemaan päästään seuraavasti:

  • Klo 11 (A-K), klo 11.20 (L-P), klo 11.40 (R-Ö) 

  • Aulaan laitetaan käsidesipulloja ja aulaan tulee ohjaus. 

  • Pidempi odottaminen tapahtuu kirkkosalissa. Ryhmien välillä pyyhitään pöydät.   

  • Jokaisen pöytää otetaan kaksi ruokailijaa mutta samaan ruokakuntaan kuuluvat voivat syödä tiiviimmin. Tuolit järjestetään niin, että turvaetäisyys on taattu. 

  • Ulkovaatteet otetaan mukaan ruokasaliin ja salista poistutaan ohjatusti. Ruokakassi haetaan mukaan kirkon nuorisotilasta. 

  • Päivähartaus kuullaan 16.9. alkaen jälleen klo 12.

Hävikkiruokakasseja jaetaan kirkon yläpihalla, nuorisotilan edustalla keskiviikkoisin klo 11-12.30. Niitä ei tarvitse tilata etukäteen. Ruokakassit on tarkoitettu Hämeenkylän seurakunnan alueella asuville vähävaraisille ja riskiryhmäläisille.

Tämän lisäksi Cafe PähkinässäLammaskuja 2 A, on tarjolla yhteinen aamiainen kaksi kertaa viikossa, ma ja pe klo 8-10 hintaan 5 euroa. Vähävaraiset voivat kysyä ilmaisia aamiaiskortteja diakoniatyöntekijöiltä ruokakassijakelun yhteydessä Hämeenkylän kirkolla tai soittamalla diakoniatyön päivystykseen tiistaisin ja torstaisin klo 9-11, p. 09 830 6472. 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.