Ankkabarockin 5-vuotisjuhlakonsertti

su 6.9. kello 18.00 - 19.00
Ankkabarock-logo
Korson kirkko

Konsertissa esiintyvät barokkiorkesteri Ensemble Nylandia johtajanaan Matias Häkkinen sekä Vantaan kanttorien solistit ja kuoro.

Ankkabarock-festivaali on 5-vuotias! Juhlan kunniaksi lavalle astelee ammattimuusikoiden kuoro ja orkesteri. Tervetuloa juhlimaan yhdessä.

Konsertissa kuullaan 1600-luvun pohjoissaksalaisten säveltäjien (Dietrich Buxtehude, Franz Tunder ja Nicolaus Bruhns) musiikkia barokkiorkesterille ja lauluyhtyeelle. Laulajat ovat Vantaan ja Helsingin kanttoreita ja orkesterina toimii 10-vuotias helsinkiläinen barokkiorkesteri Ensemble Nylandia Matias Häkkisen johdolla. Jo ensimmäisenä Ankkabarock-vuonna Ensemble Nylandia oli festivaalin orkesterina, ja yhteistyö jatkuu edelleen hedelmällisenä. Vantaan kanttorit laulavat ja soittavat säännöllisesti yhteistyössä keskenään. Vuosittaiset kantaattikonsertit ovat olleet suosittuja.

Ensemble Nylandia, johtaa Matias Häkkinen 

Tiia Maria Saari, sopraano
Katariina Kopsa, sopraano 
Paula Patosalmi, altto 
Jussi Salonen, tenori 
Tuomas Heikkilä, basso  

Vantaan kanttorien kuoro

Vapaa pääsy, ohjelma ovelta 20/10 euroa.

Konsertti on katseltavissa livenä facebookissa www.facebook.com/ankkabarock ja youtubessa parempilaatuisena tallenteena 7.9. alkaen: https://www.youtube.com/watch?v=9bhpPbdisxo&feature=youtu.be

Tapahtuman verkkosivua voit lukea täällä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.