L'Amante Segreto - Barokin naissäveltäjien aarteita

la 5.9. kello 18.00 - 19.00
Ombra sonora
Korson kirkko

Ankkabarock-festivaali täyttää 5 vuotta! Lauantain konsertissa esiintyy barokkiyhtye Ombra Sonora: Petra Schauman (laulu), Mirva Laine (barokkiviulu), Ritva Hautsalo (viola da gamba ja lirone) ja Päivi Vesalainen (cembalo).

Tähän konserttiin esiintyjät valitsivat kiehtovia, harvemmin esitettyjä aarteita Barbara Strozzilta, Anna Bonilta ja Chiara Margarita Cozzolanilta. Naissäveltäjien musiikki on ollut tapetilla viime vuoden aikana. Säveltäjien sukupuolten moninaisuus ei ole toteunut klassisen musiikin konserttiohjelmissa, vaan suurin osa esitettävistä sävellyksistä on ollut kautta aikain miesten säveltämiä teoksia. Ankkabarock ottaa tähän kantaa tarjoamalla kokonaisen konsertin naissäveltäjien tekemää musiikkia. 

Ombra Sonora on barokkimusiikin ammattilaisten syksyllä 2015 perustama yhtye.  
Yhtyeen missiona on tuoda yleisön nautittavaksi renessanssin ja barokin ajan harvemmin esitettyjä sävellyksiä. Yhtye on esiintynyt omien konserttiensa lisäksi vuonna 2016 Rauma Festivossa, vuonna 2017 Metrolla musiikkiin - konserttisarjassa,  2018 Porvoon kesäkonserttisarjassa ja 2019 Huopalahden ja Sipoon seurakuntien kesäkonserttisarjoissa.

 

Vapaa pääsy, ohjelma ovelta 20/10 euroa. 

Konsertti on katsottavissa facebookissa: https://www.facebook.com/ankkabarock

Tapahtuman verkkosivua voit lukea täällä


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.