Galantit villit -improvisaatiokonsertti

pe 4.9. kello 20.00 - 21.00
cembalisti Assi Karttunen
Korson kirkko

Ankkabarock-festivaali täyttää 5 vuotta! Festivaalin avauskonsertissa esiintyvät Esa Pietilä (saksofoni ja äänisuunnittelu) ja Assi Karttunen (cembalo ja äänisuunnittelu).

"Galantit villit-konsertissa saksofonisti, säveltäjä Esa Pietilä ja cembalisti Assi Karttunen improvisoivat vapaasti ja varhaisemman musiikin pohjalta. Ohjelmassa on mukana myös Pietilän uusi cembalosävellys Fata Morgana, johon siihenkin sisältyy improvisatorinen osio. Musiikissa on vahva ’oikein soittamisen’ eetos. Erityisen vanha tämä ajatus oikeasta ja väärästä on klassisen musiikin alalla, mutta myös jazz, vanha musiikki, kansanmusiikki ja pop sisältävät omat ’oikeat’ soittotapansa, esittämiskäytäntönsä ja traditionsa. Yhtä tärkeää, ellei jopa tärkeämpää on avata korvat ja sydän yllättäville äänenväreille, rytmeille ja sävelaiheille, yhdistelmille ja musiikillisille haasteille, jotka tuovat meidät suorittamisen, execution ja eräänlaisen täytäntöönpanon maailmasta tämänhetkiseen, musiikin nyt-hetkeen, jossa mukana on myös ei-rationaalinen, musiikillinen esiymmärrys."
-Assi Karttunen

 

Konsertti on katsottavissa täällä: https://www.facebook.com/ankkabarock/videos/649508072341383

 

Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 20/10 euroa. 

Tapahtuman verkkosivua voit lukea täällä


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.