Vantaan seurakuntien aikuistyön telttavaellus Saariselän tunturimaastoissa 29.8-5.9.2020

la 29.8. kello 09.00 - la 5.9. kello 18.00
Saariselkä

Ilmoittaudu tästä

Hiljainen ja poluton Saariselkä - vetäydy viikoksi kokemaan erämaatunnelmia ja hoitavaa hiljaisuutta.

Lapin vaellus hiljaisuudessa yhdistää mielen luontoon
 
Vaellusryhmä liikkuu päivittäin  8-15 km kantaen kaikki tarvittavat varusteet  (teltan, makuupussin ja vaellusruoat) mukanaan. Vaellus vaatii  hyvää kuntoa  vaihtelevissa maastoissa. Bussikuljetus  Saariselälle toteutetaan yhdessä Tikkurilan seurakunnan Saariselän  retkeläisten kanssa.  Ensimmäinen  ja viimeinen vaelluksen  yö vietetään Tievatuvan eräleirikeskuksessa.
 

Vaelluksen hinta on 320 euroa (sisältäen opastuksen,  kuljetuksen, vakuutukset,  lounaat matkoilla ja vaellusmuonat ja kaksi yötä Tievatuvan eräleirikeskuksessa). Ilmoittautuminen 8.5 mennessä.

 

Laskutamme heti ilmoittautumisen yhteydessä 50 euron varausmaksu. Loppu vaellus maksetaan kuukautta ennen vaelluksen ajankohtaa. 

 

Lisätiedot Tarja Korpela, tarja.korpela@evl.fi, p. 0503888501

Matkan johtajana toimivat  pastori Tarja Korpela ja  eräopas Simo Ellilä.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.