Messu ja konfirmaatio Rekolan kirkossa

su 5.7. kello 11.30 - su 5.7. kello 12.45
Kesän kukkia
Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Messussa konfirmoidaan rippikoululaisia, ja koska yleisömäärä on rajoitettu 50 henkilöön, vain rippikoululaisten läheiset voivat osallistua messuun kirkossa paikan päällä. Muut voivat osallistua messuun etänä verkossa kuten muutenkin tähän asti poikkeusoloissa. Pahoittelemme, että emme voi ottaa kirkkoon kaikkia halukkaita.

Tervetuloa messuun, jossa konfirmoidaan rippikoululaisia Piispala 3:n leiriltä! Messuja on kaksi, joista tämä on myöhäisempi. Aikaisempi alkaa klo 10.

Kirkossa messuun voivat osallistua valitettavasti vain rippikoululaiset ja heidän läheisensä 50 hengen yleisörajoituksen takia, mutta messuun voi jo aiemmin pandemia-aikana tutuksi tulleeseen tapaan osallistua verkossa suoran lähetyksen myötä Rekolan seurakunnan Facebook-sivulla

Konfirmaatiomessussa näkyvät vain konfirmoitavat. Muita seurakuntalaisia ei videoinneissa näytetä (ehtoollista ei kuvata lainkaan).

Messun liturgi on pastori Vappu Olsbo ja kanttori Sirkku-Liisa Niemi

 

Kolehtiin voi osallistua messun päätyttyä antamalla rahan kolehtihaaviin kirkkosalin ovella, tai MobilePayn kautta.
MobilePay-numero on 22833. Ripariryhmä on itse valinnut kolehdin kohteen, joka on Suomen Lähetysseuran Tasaus -keräys.

Tasaus-keräyksen tavoite on pyrkiä tasaamaan globaalia hyvinvointia keräämällä lahjoituksia heikoimmassa asemassa olevien hyvinvoinnin edistämiseksi.  Ilmastonmuutoksen vaikutuksista kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset. Kuivuus ja äärimmäiset sääolosuhteet vievät perheiltä mahdollisuuksia elinkeinoon, ravintoon ja puhtaaseen veteen. Samalla nämä ihmiset ovat vaikuttaneet ilmastonmuutoksen syntyyn kaikkein vähiten. Siksi on oikeudenmukaista, että pyrimme yhdessä tasaamaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Paljon on vielä tehtävissä! Lähetysseura tukee yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sen hillitsemisessä. Autamme paikallisten kumppaneidemme kanssa erityisesti kaikkein köyhimpiä ympäri maailmaa.  Yhdessä voimme auttaa!                                                                                        https://felm.suomenlahetysseura.fi/tasaus/


Järjestäjä

Rekolan seurakunta