Café Pähkinä suljettu toistaiseksi

ma 18.5. kello 12.00 - ma 31.8. kello 16.00
Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kokoontumista aloituksen ajankohta on toistaiseksi auki.

Pyrimme aloittamaan jos viranomaiset sen sallivat yhteisen pöydän ruokailut kirkolla 2.9.2020. Asiaan palataan myöhemmin.

Hävikkiruokakasseja voi kysyä vielä kesäkuun ajan Hämeenkylän seurakunnan diakoniasta ti ja to klo 9-11 p. 09 830 6472. Ruokakassit noudetaan kirkolta kesäkuussa tiistaisin klo 15-17.

Heinä- ja elokuussa ruokakasseja ei jaeta. Diakonian puhelinpäivystys jatkuu kuitenkin läpi kesän. Heinä- ja elokuussa diakonian puhelin päivystää em. numerossa tiistaisin klo 9-11.

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Hämeenkylän seurakunta

Yhteinen pöytä

Hämeenkylän seurakunnan palveluksessa syksystä 2008.
 

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.