Peruttu: Hyvää sinua varten - omaishoitajien virkistyspäivä 12.5. klo 9-15

ti 12.5. kello 09.00 - ti 12.5. kello 15.00
Pakaritupa-Bagarstugan

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluaisitko viettää päivän vain itsestäsi vastaten, muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Omaishoitajien virkistyspäivä Pakarituvalla on juuri sinua varten.

Päivän tarkoituksena on tarjota sinulle hiljaisuutta, mutta myös yhdessäoloa. Nautimme Pyhän Laurin kirkon ja ennenkaikkea vanhan Pakarituvan rauhoittavasta ympäristösä yhdessä. Mukana aikuistyön pastori Tarja Korpela ja seurakuntien diakoniatyö.

Ilmoittautumiset lounastarjoilua varten.

Tarja Korpela 050 3888501 ja tarja.korpela@evl.fi

tai linkistä.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.