Hyppää sisältöön

PERUTTU: Tie elämänmuutokseen ja syvälliseen rukouselämään Avilan Teresan kanssa

ke 29.4. kello 19.00 - ke 29.4. kello 21.00
Avilan Teresa
Korson kirkko

Kaipaatko elämääsi mystiikkaa, hiljentymistä tai hengellisyyttä? Rukous on tie uskon salaisuuksiin, jotka odottavat etsijäänsä.

Teresa (Pyhä Jeesuksen Teresa) on yksi kristikunnan merkittävimpiä mystikkoja ja rukouselämän opettajia. Hänen merkityksensä tälle ajalle on erityisesti rukous, mutta myös Jumalan tuntemisen ja ihmisen elämänkysymysten tarkastelu laajemmassa mittakaavassa. Tällä kurssilla perehdytään Teresan rakastettuun teokseen Sisäinen linna, mutta erityisesti syvennytään vähemmän luettuun kirjaan Täydellisyyden tie. Täydellisyys on itse asiassa kutsu elämänmuutokseen ja syvälliseen rukouselämään. Avilan Teresan ajattelu avaa uuden näkökulman rakkauteen, voimauttavaan elämänasenteeseen ja rukouselämään yhdessä toisten ihmisten ja koko maailman kanssa.

Kurssi on työpajamainen kokonaisuus jossa on luentoja ja ryhmätyöskentelyjä. Kurssin opettajana toimii karmeliittaspiritualiteettiin, kristilliseen mystiikkaan ja hengelliseen ohjaukseen erikoistunut pastori Henri Järvinen.

Kurssi sopii kaikille henkisistä kysymyksistä ja mystiikasta kiinnostuneille hengellisestä vakaumuksesta riippumatta.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

Aikuistyön pastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Toimin Korson seurakunnassa aikuistyön pastorina. Työnkuvaani kuuluu tapahtumien ja toiminnan järjestäminen aina nuorista aikuisista eläkeikäisiin saakka. Minua kiinnostaa erityisesti uskonnollinen kokemus sekä sen uudenlaiset, muuntuvat muodot modernissa maailmassa. Myös kristillinen mystiikka ja taide ovat lähellä sydäntäni. Papin työssä pidän tärkeimpänä sitä, että saan omalla pienellä panoksellani olla tekemässä Jumalan läsnäoloa maailmassa ymmärrettävämmäksi ja näkyvämmäksi. 

//Fonecta Insight Tagi lisätty 7.5.18 // ]]>