Kultaisen Iän Laulajien yhteislauluilta

ti 28.4. kello 18.30
Hakunilan kirkko

Musiikkiesityksiä ja yhteislaulua

Kultaisen Iän Laulajat, viikottain Hakunilan kirkolla harjoitteleva eläkeikäisten kuoro, kutsuu kaikkia laulamaan yhdessä. Tiistai-iltana 28.4. yhteislaulut raikuvat kirkkosalissa klo 18.30 alkaen. Kultaisen Iän Laulajat-kuoroa johtaa Kaisa Nuolioja.

Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.