Opiskelijaretriitti Hirvijärven leirikeskuksessa 24.-26.4.2020

pe 24.4. kello 16.00 - su 26.4. kello 16.00
Hirvijärven leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Kiire painaa, kesätyöt stressaavat jo mielessä, opiskelu takkuaa? Tule viikonlopuksi keskelle ei mitään, luonnonrauhaan nauttimaan täysihoidosta, hiljaisuudesta ja tutustumaan tärkeimpään henkilöön elämässäsi - itseesi.

Hiljiaisuuden retriitti on vastakohta suorittamiselle. Siellä sitoudut ainoastaan myönteiseen mykkäkouluun ja annat itsellesi luvat lepoon ja rauhalliseen askellukseen. Tarjolla on luonnorauhaa, täysihoito ja ohjelma, joka on tehty juuri sinua varten. Kanssamatkustajana oppilaitospappi Jukka-Mikko Karjalainen.

Hinta 40 e sis. täysihoidon, kuljetuksen ja ohjelman.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.