TAUOLLA: Korso-messu max

to 23.4. kello 19.00 - to 23.4. kello 20.00
Korson kirkko

Tule rentoon yhteisöön viettämään iltaa ja saamaan ehtoollista.

Korso-messu max alkaa yhteisellä, ilmaisella ruokailulla jo klo 18 alkaen. Tarjolla ruokaa ja mukavaa seuraa. Tällöin voit ilmoittautua erilaisiin tehtäviin messussa. Messussa rento yhdessäolo jatkuu veisuja laulaen, rukoillen ja ehtoollista saaden. Korso-messu max jatkuu messun jälkeen jatkoilla, joissa vielä voi pohtia päivänpolttavia kysymyksiä tai vaan hengata hyvässä seurassa klo 21 asti.

Tämän messukuukauden aiheena on Surusta iloon ja valoon!, jota tarkastellaan eri messuissa eri näkökulmista ja eri tekstien ja veisujen kautta.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen Minttu ja toimin Korson seurakunnassa jumalanpalveluselämän pappina. Tehtäviini kuuluvat jumalanpalvelusten lisäksi perinteiset papin työt: kirkolliset toimitukset eli hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset. Nämä ovat papin työssä juuri sitä ydintä, josta pidän aivan erityisen paljon. Nautin työssäni erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta ja läsnäolosta ihmisten arjessa ja juhlassa. Koen tämän suureksi etuoikeudeksi. Minuun voit olla yhteydessä, halusitpa keskustella elämän iloista tai suruista, suunnitella perheesi ja läheistesi juhlahetkiä tai jos sinulla on ajatuksia tai ideoita.