Striimattu jumalanpalvelus Pyhän Laurin kirkossa

su 29.3. kello 12.00
Messu Pyhän Laurin kirkossa 290320.
Pyhän Laurin kirkko

5. paastonajan sunnuntain - kärsimyksen sunnuntain - jumalanpalveluksen toimittavat Jaakko Hyttinen (liturgi), Terhi Viljanen (avustava pappi) ja kanttori Samppa Laakso. Jumalanpalvelus on katsottavissa Tikkurilan seurakunnan Facebook-sivulta.

Liity mukaan jumalanpalvelukseen: https://www.facebook.com/tikkurilanseurakunta/

5. paastonajan sunnuntai, kärsimyksen sunnuntai.

Nimitys judica (= hanki minulle oikeutta) on päivän antifonin alusta (Ps. 43: 1).

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paastonaika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi (dominica passionis). Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta ”kivestä, jonka rakentajat hylkäsivät”, oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu.


 

Paikan päällä kerättävää kolehtia ei voi nyt sellaisenaan toteuttaa. Sen asemesta voit antaa lahjoituksen kohteeseen, joka olisi virallinen kirkkokolehdin kohteemme tänään:

Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskuksen) työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön (sr) kautta. 

Lahjoitukset käytetään vuosien 2020-2021 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.

Lahjoitusohje: Lähetä tekstiviestillä sana TOIVO numeroon 16499 (lahjoitussumma on 20 e)

Tässä linkissä on lisäohjeet siitä, kuinka voit kolehdin sijaan lahjoittaa haluamallasi summalla Psykotraumatologian keskuksen työhön. https://www.hdl.fi/lahjoita/kolehdinsijaan/

Rahankeräyslupa: Rahankeräyslupa RA/2019/120, myönnetty 7.2.2019, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2019-31.5.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta