EI TOTEUDU NYT: Nuorten aikuisten retriitti-ilta ti 24.3.

ti 24.3. kello 17.30 - ti 24.3. kello 21.00
Hämeenkylän kirkko

Arki-ilta? HIljaisuus? Yhteisöllinen ruokailu? Tule kokeilemaan miltä hiljaisuus maistuu, löydätkö itsestäsi uusia puolia kun kohina vaimenee.

KORONAN LEVIÄMISVAARAN VUOKSI TOTEUTUU VASTA TUONNEMPANA:

Nuorten aikuisten arki-illan retriitti ti 24.3. Hämeenkylän kirkolla klo 17.30 - 21.00. Mukana pastori, retriittiohjaaja Katja-Maaria Vilén. Illallinen kirkolla yhteisöllisesti. Omat villasukat!

Ilmoittautuminen ja ruokavaliotiedot 19.3. mennessä kirkkoherranvirastolle, p. 09 830 6450 tai sähköisesti katja-maaria.vilen@evl.fi. 

Kuva (Jouko Siirilä): Omat villasukat ovat tarpeen melun ehkäisemiseksi, koska olet vapaa liikkumaan kirkkotilassa. Villasukkia on tällä hetkellä myös myynnissä seurakunnan Café Pähkinän tiloissa, Lammaskuja 2A:ssa.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Töissä kuukauden kahdella ensimmäisellä viikolla.

Elän unelmaani, eli maalaan kaksi viikkoa kuukaudesta tauluja ja toiset kaksi viikkoa saan tehdä työtä pappina. Tykkään käydä kahvilla ja kuunnella ihmisten elämäntarinoita, joten soitathan jos kaipaat joskus juttuseuraa. Tämän työn parhaisiin puoliin kuuluu uusiin ihmisiin tutustuminen. Ja se, että saa puhua siitä mikä on kulloinkin pinnalla tai syvällä pinnan alla eli merkityksellistä.

Jos näet pariskunnan ulkoiluttamassa kahta valkoista kissaa valjaissa, kyseessä saattaa hyvinkin olla meidän perhe.