Lastenkirkko-hetki

su 15.3. kello 10.00 - su 15.3. kello 11.00
Koskikeskus

Tule mukaan lastenkirkkoon!

Kuutena peräkkäisenä sunnuntaina kokoontuu lastenkirkko klo 10 messun yhteydessä. Se on perheen pienimpien oma hetki. 4 vuotta täyttäneet voivat osallistua siihen ilman vanhempia ja sitä nuoremmat yhdessä vanhempien kanssa. Lastenkirkko-hetkessä lauletaan, leikitään, kerrotaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan ja piirretään. Kirkkoon tullessa perhe menee yhdessä messuun ja lasten omat tuokio alkaa Pienten paikassa päivän rukouksen jälkeen. Lastenkirkko päättyy ehtoollisen alkaessa, jolloin lapset tulevat takaisin messuun.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava.