Café Pähkinä

pe 13.3. kello 12.00 - pe 13.3. kello 16.00
Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Café Pähkinä on jatkossa, toistaiseksi Korona-ohjeistuksen mukaan auki nyt viitenä päivänä viikossa, myös keskiviikkoisin.

Pistäydy kahville ja tapaamaan muita ihmisiä.

Café Pähkinä on auki nyt ma-pe (myös keskiviikkona) klo 12-16. Kuitenkaan mitään oheistapahtumia ei järjestetä. Kuitenkin taidenäyttely "Pääsiäisen värejä" on nähtävillä, ei kuitenkaan 7.4. kärsimysviikon maalaustyöpaja. Sitä ei järjestetä.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Hämeenkylän seurakunta

Yhteinen pöytä

Hämeenkylän seurakunnan palveluksessa syksystä 2008.
 

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.