Muskarikonsertti

pe 6.3. kello 10.00
Hakunilan kirkko

Musiikkiviikon konsertti

Aamupäivän muskarikonsertissa pe 6.3. klo 10 seurataan Vautsi-duon ja nallen touhuja. Vautsi-duossa musisoivat Riikka Jäntti (laulu ja juonto) ja Joonas Kasurinen (piano ja laulu).

Vuorovaikutteisessa konsertissa yleisökin pääsee laulamaan, leikkimään ja vähän pomppimaankin. Tuttujen lastenlaulujen lisäksi konsertissa kuullaan Riikka Jäntin tekemiä uudempia lastenlauluja, jotka ovat ilahduttaneet mm. kirkko- ja vauvamuskareissa.

Konsertin kesto n. 35 minuuttia.
Vapaa pääsy.
Mahdollisuus osallistua Yhteisvastuukeräykseen. 
 

Riikka Jäntti on lauluntekijä, lastenmuusikko ja kanttori, joka työskentelee Vantaalla Hakunilan seurakunnassa erityisesti lapsikuorojen ja muskariryhmien parissa.

Vuonna 2017 julkaistun Vauvamuskari-levyn laulut ”Körötteli kirkolla”, ”Sinä suojaat meitä edestä ja takkaa” sekä v. 2018 Vauvan päiväksi sävelletty ”Vautsi-vauva” ovat Jäntin ehkä suosituimpia lastenlauluja. Jäntti säveltää ja sanoittaa itse, mutta tekee myös yhteistyötä mm. runoilija ja sanoittaja Anna-Mari Kaskisen kanssa.

 
Joonas Kasurinen on pianisti, jolla oli oma jazztrio jo 15-vuotiaana. Hän soittaa mm. Juha Tapion bändissä ja SuomiLOVE-ohjelmassa. Kasurinen soittaa myös Jäntin Vauvamuskari-levyllä. 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 23.3.2020-28.2.2021

Olen Riikka Jäntti, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko.

Olen virkavapaalla 23.3.2020-28.2.2021. Viransijaisenani toimii Laura Nurkka, laura.nurkka@evl.fi. 

Voit olla yhteydessä musiikkiin liittyvissä asioissa myös Tuomas Heikkilään, tuomas.heikkila@evl.fi