Lastenkirkko-hetki

su 23.2. klo 10.00 – 11.00

Tule mukaan lastenkirkkoon!

Kuutena peräkkäisenä sunnuntaina kokoontuu lastenkirkko klo 10 messun yhteydessä. Se on perheen pienimpien oma hetki. 4 vuotta täyttäneet voivat osallistua siihen ilman vanhempia ja sitä nuoremmat yhdessä vanhempien kanssa. Lastenkirkko-hetkessä lauletaan, leikitään, kerrotaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan ja piirretään. Kirkkoon tullessa perhe menee yhdessä messuun ja lasten omat tuokio alkaa Pienten paikassa päivän rukouksen jälkeen. Lastenkirkko päättyy ehtoollisen alkaessa, jolloin lapset tulevat takaisin messuun.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä Tikkurilan seurakunnassa organisoin katsomuskasvatusyhteistyötä päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Katsomuskasvatusyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Lastenkirkot messun yhteydessä ovat myös osa työtäni. Lastenkirkonohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset. Lisäksi työhöni kuuluvat muut, erilaiset työtehtävät lasten ja perheiden toimintaa suunnitellessamme ja toteuttaessamme.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa yli kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava. 

Vapaa-ajalla iloa tuovat luonto ja liikunta, perhe, ystävät, lukeminen ja elokuvat.