Haastettu kirkko 2020-luvun Suomessa

su 23.2. kello 11.45 - 13.00
Hämeenkylän kirkko

"Uskonnollisen kielenkäytön tila ja rajat", dos., TT Oskari Juurikkala.

Hämeenkylän seurakunnan kevään luentosarjassa tarkastellaan suomalaisen yhteiskunnan ajankohtaisia ilmiöitä ja niiden tuomia haasteita kirkollemme. Luennot alkavat messun ja kirkkokahvien jälkeen  klo 11.45 isossa seurakuntasalissa.

Su 22.3. "Pappina poliitikassa", kansanedustaja, pastori Mikko Kinnunen.

Su 26.4. "Mitä kirkolle kuuluu?" Piispa Teemu Laajasalo 

Su 17.5. "Kirkko mediassa", mediatutkija, apulaisprofessori Johanna Sumiala.

Tervetuloa!

(Kuva Oskari Juurikkalan kotialbumista).


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.