You've Got a Friend

ti 11.2. kello 18.30
Länsimäen kirkko

Konsertti ystävyydestä

It's good to know that You've got a Friend.

Varhaisnuorten kuoro Aurinkotanssi laulaa ystävänpäivän alla konsertissaan ystävistä ja ystävyydestä. Suoraan sydämestä tulevat lauluesitykset kutsuvat kuulijoita musiikin iloon. 

Aurinkotanssi on Hakunilan seurakunnan 11-15-vuotiaiden kuoro, jossa laulaa n. 12-15 innokasta ja taitavaa varhaisnuorta. Emma, Maya, Helmi, Vilho, Isla, Lotta, Jenna, Eden, Liina, Iida, Sarah ja Vilma. Kuorolaisista monet ovat harrastaneet laulamista aiemmin myös Kuunloiste-lapsikuorossa tai koulun musiikkiluokan kuorossa. Aurinkotanssia johtaa ja säestää kanttori Riikka Jäntti.

Syksyn 2019 aikana harjoittelimme enemmän myös moniäänisyyttä ja Heläys-projektissa kuoro ottikin musiikillisesti ison harppauksen eteenpäin. Tämän konsertin musiikkivalinnat ovat kuorolaisten ja Riikan yhdessä ideoimia, sovittamia ja toteuttamia.

Konsertti alkaa klo 18.30 ja sitä ennen klo 18- ja sen jälkeen n. 19.15- on aulassa herkkubuffet, jolla kuoro kerää varoja tulevaan Viron kuoromatkaansa varten. Myynnissä on myös itse tehtyjä Ystävänpäivän kortteja, joten pientä käteistä kannattaa varata mukaan. 

Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen maksu käsiohjelmasta Viron matkakassaan.

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.