Pyhän kosketusta Café Pähkinässä

ma 3.2. kello 18.00 - 16.00
Hämeenkylän kirkko

Pyhän kosketus -näyttely sisältää lähes 40 Paula Ruotsalaisen maalausta viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Yli kolme vuosikymmentä aktiivisesti taidetta tehnyt Paula Ruotsalainen on esillä Café Pähkinässä kuluvan helmikuun ajan. Näyttelyn avajaisia vietettiin maanantaina 3.2. Työt ovat esillä seurakunnan huoneistossa aina torstaihin 5.3. saakka.

Näyttely on auki kahvion aukioloaikoina ma-ti sekä to-pe klo 12-16.

Paula Ruotsalainen on asunut jo kymmenisen vuotta Pähkinärinteessä ja pääkaupunkiseudulla koko aikuisen ikänsä. Taidetta on syntynyt hänen ystäviensä ja Ruotsalaisen omien sanojen mukaan vuosien aikana siinä määrin - ja syntyy edelleen - että näyttelyn voisi järjestää melkein teemalla kuin teemalla.

Tähän näyttelyyn pastori Matti Hyry pyysi häneltä erityisesti kirkon tilaan sopivia töitä. Ja nitä me näemme nyt Café Pähkinässä kosolti. Kaikki työt on hinnoilteltuja ja siis myös myynnissä.

Paula Ruotsalaisen työskentely alkaa usein näynomaisesta visiosta. Joskus menee kauankin, ennen kuin joskus hyvinkin valmiilta näyttävä työ on lopulta aivan valmis taiteilijan itsensä silmissä. Silti hän on ollut uransa aikana hyvin tuottelias.

Kuva: Paula Ruotsalainen Café Pähkinän näyttelyn avajaisissa maanantaina 3. helmikuuta. (Jouko Siirilä)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.