Vapaaehtoistyön peruskurssi Kaunisniemessä, Lopella

la 1.2. kello 09.00 - su 2.2. kello 17.00
Kaunisniemen leirikeskus, Loppi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Mitä vapaaehtoistyö on? Millaisia tehtäviä seurakunnan vapaaehtoistehtävissä on? Onko sinulla oma tehtävä, jota haluaisit ehdottaa?

Tule mukaan vapaaehtoistyön ilmaiselle peruskurssille Kaunisniemen leirikeskukseen 1.-2.2.2020. Kurssilla tutustuaan vapaaehtoistyön perusasioihin, pohditaan yhdessä erilaisia vapaaehtoistyön muotoja ja tutustutaan muihin vapaaehtoistyöstä kiinnostuneisiin. Viime vuosina Vantaalla on tehty paljon vapaaehtoistyötä mm. yhteisen pöydän hävikkiruokailussa, vanhustyössä ja nikkaristeissa. Voit kuitenkin ehdottaa myös omaa ideaasi vapaaehtoistehtäväksi ja antaa oman erityisosaamisesi yhteiseen käyttöön.

Lisätiedot tarja.korpela@evl.fi

Ilm. 24.1. mennessä ilmoittaudu tästä -linkin kautta.


Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
0983061 Vaihde
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.