Vantaan seurakuntien kamarikuoron koelaulut

ke 8.1. kello 17.00 - ke 8.1. kello 18.00
Korson seurakuntakeskus / Korson seurakunta

Taitava kuorolaulaja – hae mukaan kamarikuoroon!

Hei, taitava kuorolaulaja! Hae mukaan Vantaan seurakuntien kamarikuoroon. Koelaulut pidetään ke 8.1. klo 17–18 Korson kirkon seurakuntasalissa, Merikotkantie 4.

Kevään ohjelmistossa on barokkikantaatteja muun muassa Buxtehudelta ja Tunderilta. Esiinnymme syyskuun Ankkabarock-festivaalilla ja Tikkurilan uuden kirkon avajaiskonsertissa. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30–21 Korson kirkolla johtajinaan Korson seurakunnan kanttorit Jussi Salonen ja Airi Saloniemi.  

Ilmoittaudu koelauluihin ti 7.1. mennessä Airille, airi.saloniemi@evl.fi tai p. 050 310 7493.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.

Kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Virkavapaalla 11.1.-31.5.2021, sijaisena Juho Punkeri.

Olen ollut Korsossa A-kanttorin virassa loppuvuodesta 2016. Näkyvin osa työtäni on muusikkona toimiminen jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa, mutta työhöni kuuluu seurakunnan koko musiikkielämän suunnittelu ja toteutus yhdessä kollegani kanssa. Vastuullani on Korson seurakunnan konserttitoiminta. Laulan, soitan ja johdatan yhteislauluun monissa seurakunnan tilaisuuksissa ja olen mukana rippikoulutyössä. Joskus, kun muilta töitä ehdin, tykkään säveltää musiikkia jumalanpalveluksiin tai kuoroille. Aiemmin toimin freelancer-oopperalaulajana ja edelleen kanttorin töiden ohella esiinnyn laulusolistina, mm. kirkkomusiikkiteoksissa eri kaupunginorkestereiden kanssa ja onpa minua nähty ja kuultu Kansallisoopperankin näyttämöllä. Äänialaltani olen tenori ja ääneni sopii erityisesti barokkimusiikkiin, mutta kanttorintyössä laulaessani venytän tyylirajoja usein myös kansanmusiikin ja kevyen musiikin alueille.