Lastenkirkko (pyhäkoulu)

su 15.12. kello 10.00 - su 15.12. kello 11.00
Myyrmäen Virtakirkko

Jouluinen Lastenkirkko eli pyhäkoulu. Tule kokemaan ja kuulemaan ensimmäisen joulun tapahtumat yhdessä iloiten ja ihmetellen.

Lastenkirkko on lasten oma kirkkohetki, jota vietetään leikkien, laulaen, liikkuen, askarrellen ja hiljentyen sekä Raamattuun ikätasoisesti tutustuen.

Alle 4-vuotiaalle toivotaan huoltaja mukaan.

Lastenkirkkoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä se maksa mitään.

TERVETULOA!

 

tied. Helena Fyhr p. 050 3806 500


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Varhaiskasvatuksen sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.