Kauneimmat joululaulut Café Pähkinässä

to 12.12. kello 14.00 - to 12.12. kello 15.30
Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kauneimmat joululaulut lauletaan nyt myös Pähkinärinteen ostoskeskuksen ja torin reunalla sijaitsevassa seurakunnan toimintatilassa, osoitteessa Lammaskuja 2A.

Café Pähkinän asiakkaat ovat tavanneet viikon vieraan joka torstai klo 14. Nyt tällä ohjelmapaikalla asiakkaat laulavat seurakunnan kanttorin ja papin kanssa kauneimpia joululauluja.

Klo 15 - 17 seurakunta/emäntä Pirkko Dimitrijeff (kuvassa 2. vas) ja vapaaehtoiset tarjoilevat Café Pähkinän ohi kulkeville kuumaa glögiä. Etualalla seurakuntaneuvoston jäsenet vas. Viivi Honkola ja oik. Kai-Ari Lundell. (Kuva J.S.)

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Hämeenkylän seurakunta

Yhteinen pöytä

Hämeenkylän seurakunnan palveluksessa syksystä 2008.