Philomela & Joulun taika

ke 11.12. kello 19.00
Pyhän Laurin kirkko

“Tähtiyötä katsellen sydämeni hiljainen pyytää yhtä lahjaa vain: suojele kaikkia rakkaitain.” (Päivi Ojanperä, Jouluyön rukous). Naiskuoro Philomela johdattaa joulun taikaan rakkaimmilla perinteisillä joululauluilla ja virkistävillä uusilla sovituksilla ja kappaleilla. Kuoroa johtaa Marjukka Riihimäki. Liput 25 / 20 € kirkon ovelta ennen konserttia tai ennakkoon Holvi-lippukaupasta. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

Liput 25 / 20 € tai ryhmälippu (10 hlöä) 180 €. Liput Holvi: https://holvi.com/shop/philomela/ tai ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.

 

Philomelan 35-vuotisjuhlavuosi huipentuu joulukonserteihin. On aika rauhoittua, hengähtää hetkeksi kiireen keskellä ja antaa mielen täyttyä jouluisin sävelin. Kuoroa sen perustamisesta lähtien johtanut musiikkineuvos Marjukka Riihimäki saa Philomelan soimaan kuin soittimen. Kuoroa on ylistetty sen moninaisesta sointiskaalasta ja tunteiden ja tunnelmien välittämisestä. Helsingissä toimiva Philomela on voittanut useita kuorokilpailuja, ja kuoro on kysytty esiintyjä sekä Suomessa että kansainvälisillä festivaaleilla. Tervetuloa Philomelan jouluun!


Järjestäjä

Philomela