Mistletoe Mania - Aventur -showkuoron joulukonsertti

to 5.12. kello 19.00

Aventur tekee paluun joulukonserttien maailmaan pienen tauon jälkeen. Mistletoe Mania on joulukonsertti, joka tuo koettavaksi Aventurin muottiin sopiviksi muotoiltujen perinteisten joululaulujen ohella tuoreempaa tuotantoa – a cappellana. Liput 15 € kirkon ovelta, ennakkoon 12 € lippukaupasta, alle 7 vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Ennakkolippu 12 € osoitteesta www.kauppa.aventur.fi, ovelta ostettuna 15 €, lapset 7-17 v. 6 €, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi


Jouluun liittyy paljon odotuksia ja haaveita, mutta niiden myötä myös paineita ja kiirettä. Kenelle kaikille pitikään muistaa laittaa joulukortti? Ainiin se sinappi ja ei muuta kuin takaisin kassajonoon. Aaton aattona perheen pienimmät eivät saa unta jännittäessään, tuoko joulupukki sen niin hartaasti toivotun lahjan. Samaan aikaan isompi väki valvoo uunin äärellä toivoen, että se TV-kokin hittireseptillä valmistettu, nyt jo hieman pohjaan palanut lanttulaatikko maistuu myös anopille. Mutta millainen lopulta on täydellinen joulu? Ehkä elokuvien yltäkylläinen värien, loiston ja takkatulen täyttämä juhla ei olekaan se ainoa oikea.

Jos käyt vuosittain vain yhdessä joulukonsertissa, on valintasi Aventur ja Mistletoe Mania!

https://www.aventur.fi/


Järjestäjä

Aventur