1. adventin perhekirkko. Hoosianna!

su 1.12. kello 10.00 - kello 11.00

1. adventin perhekirkko. Hoosianna! Hämeenkylän kirkko

Päivän päätekstinä on keskiajan perinteen mukaisesti kertomus Jeesuksen ratsastuksesta Jerusalemiin. Evankeliumitekstit liittävät joulun ja pääsiäisen yhteen.

Tämän aamun perhekirkossa kirkossa riemullisesti virren 1 sanoin: Hoosianna, Daavidin poika!

Päivän evankeliumit liittävät adventin ja joulun palmusunnuntaihin ja pääsiäisen tapahtumiin. Näin kirkkovuoden pääsiäiskeskeisyys tulee esille alusta lähtien.

(Kuva: Jouko Siirilä)

Liturgi Matti Hyry, saarna Jukka Nevala, kanttori Hannu Lehtikangas. Messun jälkeen adventtitapahtuma kirkolla. Joulupuuroa, diakoniatyön järjestämä joululahjakuusi, lähetysmyyjäiset sekä paljon muuta.

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
09 830 6456
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen Jukka Nevala ja toimin kirkkoherrana Hämeenkylän seurakunnassa. Olen tehnyt vuosia työtä useissa seurakunnissa Vantaalla ja palvellut kaupunkilaisia kotikaupungissamme. Työhöni kuuluvat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, työn suunnittelu, henkilöstöhallinto ja yhteistyöverkostojen rakentaminen. Uskon sydämestäni, että kansankirkkomme on Jumalan meille antama mahdollisuus uskoon, toivoon ja rakkauteen elämässämme.   

Katso myös

Seniorityön kirjallisuuspiiri / Joka kuukauden ensimm. maanantai (paitsi tammikuussa) 13.01.-04.05.2020.

Seniorityön kirjallisuuspiiri. Aloittaa ma, 13.01.2020. Tämän jälkeen kokoontuminen on joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 12.00.