Erbarme dich! Armahda!

su 24.11. kello 15.00 - kello 16.00

Erbarme dich! Armahda! Korson kirkko

Bachin säveliä tuomiosunnuntaihin. Barokkikonsertti kirkossa.

Trio Cornucopia: Pekka Silén, nokkahuilut, voice flute, Louna Hosia, barokkisello, Marianna Henriksson, cembalo. Tenorisolistina Jussi Salonen.

Johann Sebastian Bachin harvemmin kuultuja helmiä herkkäsointisen kamariyhtyeen esittämänä. Barokin mestarin soitinmusiikin lomassa kuullaan kirkkovuoden päätöksen tunnelmiin sopivia kantaattiaarioita tenorille ja barokkiyhtyeelle.

Ohjelma ovelta 20 / 10 euroa.

 

Trio Cornucopian kuva: Jonte Knif.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työaikani vaihtelevat, joten parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiväni.

Olen ollut Korsossa A-kanttorin virassa loppuvuodesta 2016. Näkyvin osa työtäni on muusikkona toimiminen jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa, mutta työhöni kuuluu seurakunnan koko musiikkielämän suunnittelu ja toteutus yhdessä kollegani kanssa. Vastuullani on Korson seurakunnan konserttitoiminta. Laulan, soitan ja johdatan yhteislauluun monissa seurakunnan tilaisuuksissa ja olen mukana rippikoulutyössä. Joskus, kun muilta töitä ehdin, tykkään säveltää musiikkia jumalanpalveluksiin tai kuoroille. Aiemmin toimin freelancer-oopperalaulajana ja edelleen kanttorin töiden ohella esiinnyn laulusolistina, mm. kirkkomusiikkiteoksissa eri kaupunginorkestereiden kanssa ja onpa minua nähty ja kuultu Kansallisoopperankin näyttämöllä. Äänialaltani olen tenori ja ääneni sopii erityisesti barokkimusiikkiin, mutta kanttorintyössä laulaessani venytän tyylirajoja usein myös kansanmusiikin ja kevyen musiikin alueille.

Katso myös

pe 13.12. klo 18.00

Myyrmäen Virtakirkko

Vantaan musiikkiopiston joulukonsertti

Vantaan musiikkiopiston joulukonsertti.
ti 17.12. klo 19.00

Kivistön kirkko

Vantaan kamarikuoron joulukonsertti

Vantaan kamarikuoron joulukonsertti.
to 19.12. klo 19.00

Seutulan kappeli

Lauluyhtye Vacappellan joulukonsertti

Lauluyhtye Vacappella esittää joulumusiikkia tunnelmallisessa Seutulan kappelissa. Mukana joulun tunnelmaa luomassa ovat tenorisaksofonisti ja huilisti Juhani Aaltonen ja alttoviulisti Pekka Laakkonen.