Hiljainen tila muuttuu kuviksi - taidepainotteinen retriitti Bergvikin kartanossa

pe 22.11. kello 16.00 - su 24.11. kello 16.00

Hiljainen tila muuttuu kuviksi - taidepainotteinen retriitti Bergvikin kartanossa

Bergvikin kartano, Salo

Ilmoittaudu tästä

Taidepainotteisessa retriitissä hiljennymme visuaalisin keinoin Anja Korten ja Tiina Palmun opastuksella. Voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan Leonardo Da Vinci. Taideretriitissä saat luoda taidetta juuri sellaisena kuin itse olet.

Bergvikin kartano tarjoaa oivallisen ympäristön monipuoliselle retriitille, jossa perinteisen retriitin rakenne ja taide kohtaavat. Ohjaajina Anja Korte ja Tiina Palmu. 

Ilmoittautumiset laura.ohtonen@evl.fi 

 


Kasvatus- ja sairaalatyön sihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Viestintä, hallinto, talous- ja henkilöstöasiat, tapahtumat, projektit

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Olen opintovapaalla maanantaisin ja tiistaisin, jolloin minua sijaistaa Elina Piippo. Elinan yhteystiedot: elina.piippo@evl.fi  tai 050 5111427.

Katso myös

pe 29.11.2019 klo 16.00 - su 1.12.2019 klo 16.00

Snoanin retriittikeskus

Ruuhkaa mielessä, kiirettä kannoilla - kaamoksen sylissä

Erityisretriitti Vantaan kaupungin henkilöstölle tarjoaa joulunodotuksen tunnelmaa Suomen vanhimmassa retriittikeskuksessa Snoanissa.
pe 31.1.2020 klo 16.00 - su 2.2.2020 klo 16.00

Leiriniemen leirikeskus, Mäntsälä

Oppilaitosten henkilöstöretriitti Leiriniemessä

Oppilaitosten työntekijöille suunnatussa hiljaisuuden retriitissä pääset irti työkiireistä kuuntelemaan itseäsi, kenties jopa oppimaan jotakin uutta hiljaisuuden sylissä. Ohjaajina oppilaitospapit Jukka-Mikko Karjalainen ja Tiina Kaaresvirta, joille työmaailmasi vaatimukset ovat läheltä tuttuja.