Herätysliikeluento osa 3: evankelisuus

su 17.11. kello 11.45 - kello 13.15

Herätysliikeluento osa 3: evankelisuus Hämeenkylän kirkko

TT Seppo Suokunnas on evankelisen herätysliikkeen parhaita tuntijoita Suomessa yhtä lailla sen historian kuin lauluperinteenkin puolesta.

Sekä viimeisintä ev.-lut. kirkkomme uusinta virsikirjaa että evankelisen liikkeen viimeisintä Siionin kanteleen painosta valmistelemassa ollut TT Seppo Suokunnas on evankelisen herätysliikkeen parhaita asiantuntijoita koko maassa. Hän on toiminut myös Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen toiminnanjohtajana.

Suokunnas kertoo evankelisen liikkeen taustoista, sen historian tunnetuimmasta hahmosta Fredrik Gabriel Hedbergistä (kuva) sekä liikkeen vaiheista yli sadan viidenkymmenen vuoden aikana sunnuntaina 17.11. messun ja kirkkokahvien jälkeen.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Katso myös

ti 3.12.2019 klo 8.00 - ma 6.1.2020 klo 19.00

Tikkurilan Vantaa info, Matkakeskus Dixi, Ratatie 11, 2.krs

Kirkko keskelle kylää -näyttely

Tikkurilan Vantaa infossa avautuu näyttely uuden Tikkurilan kirkon suunnitelmista. Tule katsomaan, millaiset suunnitelmat ovat nyt, vuosi ennen kirkon avaamista. Tutustu näyttelyssä, millaisista tiilistä kirkko rakennetaan ja tule vaikka koeistumaan uuden kirkon penkki.
ke 11.12.2019 klo 14.00 - su 22.12.2019 klo 11.30

Hämeenkylän kirkko, Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Kauneimmat joululaulut HÄMEENKYLÄN seurakunnassa

Kauneimpia joululauluja voi tulla laulamaan yhdessä seurakunnan tilaisuuksiin seitsemän kertaa.
to 12.12. klo 7.15 -8.00

Martinristi / Vantaankosken seurakunta

Aamurukouspiiri

Rukouspiiri Martinristissä