Martinpäivän kirkkoilta, Soi virteni!

su 10.11. kello 19.00 - kello 21.00

Martinpäivän kirkkoilta, Soi virteni! Hämeenkylän kirkko

Juhani Haapasalon laulusarja Vaivatun vaellus - viisitoista Siionin virttä baritonille ja pianolle liedin tapaan.

Martinpäivän kirkkoillassa baritonit Hannu Niemelä ja Esa Ruuttunen, kanttori Hannu Lehtikangas sekä kanttori Hannu-Pekka Heikkilä pianossa esittävä Juhani Haapasalan laulusarjan Vaivatun vaellus.

Tilaisuudessa puheen pitää piispa Teemu Laajasalo ja seurakunnan tervehdyksen esittää kirkkoherra Jukka Nevala.

Toisena järjestäjänä seurakunnan ohella on Lurilaisen Kulttuurin Säätiö.

(Esa Ruuttunen, kuva: J.S.)


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
09 830 6456
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen Jukka Nevala ja toimin kirkkoherrana Hämeenkylän seurakunnassa. Olen tehnyt vuosia työtä useissa seurakunnissa Vantaalla ja palvellut kaupunkilaisia kotikaupungissamme. Työhöni kuuluvat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, työn suunnittelu, henkilöstöhallinto ja yhteistyöverkostojen rakentaminen. Uskon sydämestäni, että kansankirkkomme on Jumalan meille antama mahdollisuus uskoon, toivoon ja rakkauteen elämässämme.   

Katso myös

su 22.9. klo 16.15

kimara kahvila klo 17

kimarakahvila
su 22.9. klo 18.00

Pyhän Laurin kirkko

Barokkia Pyhän Laurin kirkossa, käsikelloyhtye ja lauluyhtye Sonuksen konsertti

Tervetuloa nauttimaan Bachin, Corellin, Purcellin ja muiden barokkimestareiden musiikista! Käsikellojen ja laulun lisäksi konserttivieraita ihastuttaa tanssija Maria Hostikan sulokas barokkitanssi. Käsikelloyhtye Sonus joht. Sanna Helasterä, Lauluyhtye Sonus joht. Hanna Helasterä sekä pianosäestykset Ritva-Leena Tuuli. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelman (10€) ohella on mahdollisuus ostaa Sonuksen cd-levyjä (ohjelma + levy 20€).
ma 23.9. klo 8.00 -23.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Ilmoittaudu Taitekohta-ryhmään

Mistä tulen, minne menen ? Olisiko Taitekohta-ryhmä juuri se ryhmä, jota nyt tarvitset. Oma muuttunut elämäntilanne mietityttää, voisiko olla helpompaa pohtia tilannettaan mukavassa ryhmässä ohjaajien tukemana? Ilmoittaudu mukaan 14.10. alkavaan ryhmään !