Siioininvirsiseurat isossa seurakuntasalissa

su 3.11. kello 14.00

Myyrmäen Virtakirkko

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseuroissa vuorottelevat virret ja lyhyet puheet. Tilaisuus on kaikille avoin. Puhujina Kaisa ja Erkki Halme, Hans Tuominen ja Jaakko Saari. Ennen seuroja on kahvit.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Kirkkoherra
Vantaankosken seurakunta

Olen toiminut pappina vuodesta 1988 alkaen ja Vantaankosken seurakunnan kirkkoherrana vuodesta 2011 lähtien. Työuraan mahtuu niin lähetys- ja kansainvälistä työtä Botswanan kirkon pappien kouluttajana kuin piispainkokouksen teologisen sihteerin tehtävät.

Koulutukseltani olen teologian lisensiaatti ja muita täydentäviä johtamis- yms. koulutuksia olen hankkinut koko työurani ajan.

Työssä näen tärkeänä toteuttaa afrikkalaista sanontaa: ”Jos haluat päästä eteenpäin nopeasti, niin kulje yksin. Jos haluat päästä pitkälle, niin kulje yhdessä.” Mielelläni kuljen pitkälle, yhdessä työntekijöiden, seurakuntalaisten ja kaikkien alueella asuvien vantaalaisten kanssa.

Vapaa-ajalla olen mielelläni psalmin 23 mukaisesti menossa Viheriäisille niityille. Golf on peli, joka pitää ihmisen nöyränä ja opettaa kärsivällisyyttä. Uiminen, pyöräily ja lenkkeily ovat muita liikunnallisia lempiharrastuksiani. Pidän myös musiikin sekä teatterin eri muodoista ja esittämistavoista.

Katso myös

ke 15.1.2020 klo 11.00 - ke 22.1.2020 klo 12.30

Hämeenkylän kirkko

Yhteisen pöydän lounas

Hävikkiruoasta valmistettu lounas
su 19.1. klo 10.00 -11.15

Hämeenkylän kirkko

Messu, 2. sunn. loppiaisesta.

Jeesus ilmaisee ensi kertaa jumalallisen voimansa.
su 19.1. klo 11.45 -13.15

Hämeenkylän kirkko

Herätysliikesarjan päätösosassa rukoilevaisuus

Syksyllä alkaneen viiden suuren herätysliikehdinnän esittelysarjan päättää rukoilevaisuus.