Friends` Cafe

su 3.11. kello 15.00 - kello 18.00

Friends` Cafe Myyrmäen Virtakirkko

Friends` Caféssa kokoonnutaan keskustelemaan ja kuulemaan elämän eri aiheista. Kahvilassa on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin eri maista. Friends` Café kokoontuu 11.8, 1.9, 6.10, 3.11, 1.12 klo 15 – 18. Lastenhoito järjestetty, tervetuloa! Paikka: Virtakirkon Kuohu, Rajatorpantie 8, Myyrmäki.

Friends` Café is a gathering to discuss and hear about different life topics.  You will have the chance to get to know new friends from different countries. Friends` Café  gathers on 11th August, 1st September, 6th October, 3rd November and 1st December from 3:00 – 6:00 pm. Childcare organized, welcome!
Place: Virtakirkko youth center, Rajatorpantie 8, Myyrmäki.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

Katso myös

ti 19.11. klo 18.00 -19.30

Asolan seurakuntatalo / Rekolan seurakunta

Bible study group (in english)

Englanninkielinen raamattupiiri
to 21.11. klo 17.30 -19.30

Koskikeskus

Tea, Encounters, and Evening Prayer

Free living room time for immigrants as well as native Finns. Evening Prayer at 6 pm.
ti 26.11. klo 10.00 -12.00

Koskikeskus

Sukkelat sukankutojat

Tule mukaan neulomaan hyvää!