Hyväntekeväisyyskonsertti

su 27.10. kello 18.00 - kello 20.15

Hyväntekeväisyyskonsertti Hämeenkylän kirkko

Huippuesiintyjät Martsarin kummikouluyhdistys ry:n hyväntekeväisyyskonsertissa Hämeenkylän kirkossa.

Maailmalla tunnetut huippuesiintyjät, oopperalaulajat Tommi Hakala, Laura Mäkitalo ja pianotaiteilija Marita Viitasalo sekä oopperalaulaja Esa Ruuttunen, laulupedagogi Matti Pelo ja käsikelloyhtye Sonus esiintyvät Hyväntekeväisyyskonsertissa Hämeenkylän kirkossa.

Martsarin kummikouluyhdistys ry:n ja  Hämeenkylän järjestämän konsertin ohjelmien tuotto menee Tansaniassa, lähellä Kilimanjaro-vuorta sijaitsevien Kilingin kummikoulujen oppilaiden ruokaan ja opetuksen kehittämiseen.

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
09 830 6456
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen Jukka Nevala ja toimin kirkkoherrana Hämeenkylän seurakunnassa. Olen tehnyt vuosia työtä useissa seurakunnissa Vantaalla ja palvellut kaupunkilaisia kotikaupungissamme. Työhöni kuuluvat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, työn suunnittelu, henkilöstöhallinto ja yhteistyöverkostojen rakentaminen. Uskon sydämestäni, että kansankirkkomme on Jumalan meille antama mahdollisuus uskoon, toivoon ja rakkauteen elämässämme.   

Katso myös

su 22.9. klo 16.15

kimara kahvila klo 17

kimarakahvila
ma 23.9. klo 8.00 -23.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Ilmoittaudu Taitekohta-ryhmään

Mistä tulen, minne menen ? Olisiko Taitekohta-ryhmä juuri se ryhmä, jota nyt tarvitset. Oma muuttunut elämäntilanne mietityttää, voisiko olla helpompaa pohtia tilannettaan mukavassa ryhmässä ohjaajien tukemana? Ilmoittaudu mukaan 14.10. alkavaan ryhmään !

Maalaus- ja taideryhmä

Ryhmässä maalausta, puuvärejä, sormivärejä. Tule värimaailmaan!